LANIŠTE, ZAGREB

blato introStambeno poslovna zgrada ARENA LIVING

Gradnja u tijeku.

Zgrada ARENA LIVING je smještena na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini ARENA CENTRA sa mnoštvom trgovačkih, ugostiteljskih i zabavnih sadržaja.

ŠVARČA, KARLOVAC

svarca introSTAMBENO POSLOVNI KOMPLEKS

Projekt je u fazi pripreme.

Zemljište je smješteno na samom ulazu u grad Karlovac iz smjera Rijeke, 10 min hoda do centra grada. U blizini se nalazi Opća bolnica, škola i vrtić, benzinska postaja, sportski tereni (tenis tereni,nogometno igralište), restoran, autobusno stajalište te budući trgovački centar.

BORČEC, ZAGREB

S 03 Borcec intro

URBANE VILE

Građevina u završnoj fazi izgradnje.

U mirnom i zelenilom okruženom dijelu Zagreba, sa pogledom na zapadni dio grada, gradi se 1 individualna stambena građevina sa ukupno 6 stanova veličine od 58m²-78m²te mogućnošću spajanja stanova u visokom prizemlju u prostrani stan od cca 145 m². Prizemni stan ima i opciju spajanja stana sa privatnim vrtom.

Komercijala

Mob:

099 2636 257
098 365 664

Tel:
047 609 500
047 609 502

E-mail:
maja.j.macan@ab-gradnja.hr

josip.radman@ab-gradnja.hr

Kako bi ova web stranica radila pravilno, kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unaprjeđenja stranice, u svrhu poboljšavanja vašega iskustva pregledavanja, ova stranica mora na vaše računalo spremiti malenu količinu informacija (kolačića). Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.